Saturday, November 27, 2010

Gambar Abu Dhabi Dubai lagi



Ni gambar cuti syafiq di Abu Dhabi and Dubai. Thanks ayah provide tpt penginapan. Duit hotel bole blanje beli souvenir. :D

Syafiq kepenatan berjalan2 di Dubai Mall
Syafi @Masjid Zayed
Dalam flight nak pergi Abu Dhabi XD
Syafiq dalam Masjid Zayed
Masjid Zayed interior
F1 kat marina Mall
F1 car kat Abu Dhabi mall
Bridge @Dubai Mall
'The waterfall' kat Dubai Mall
Sebelum masuk Masjid Zayed
Baru sampai airport

Wednesday, November 24, 2010

Kembali berutus


Salam, lama dah kita xupdate blog nih kan. Masing2 sibuk dgn kerja yang tidak sudah2 bak air mengalir.

Ayah; tpt ayah best juga walaupun bilik ayah kecil. Ada rasa berbilang bangsa sedikit.

Umi; dah siap ke hantaran fancy abang ngah? Moga terhias indah seperti selalu.

Kakni dan najmi; moga cuti2 anda terisi ngan aktiviti [samada berfaedah ataupon tidak. ada aktiviti lg bermakna dari ddk melangut kat rumah tu]

Zikri and nopal; by the time korg bace nih, korg dah abes jawab periksa kot. Gud job on finishing the exams. Kita dah buat yang terbaek. Mohon kepada pentadbir Arasy supaya keputusan memuaskan.

Minta maaf lambat upload gambar percutian capik. Kat sini ada beberapa keping [bukan semua] Rasanya akan ambil masa juga kerna lepas cuti terkial2 kembali mencari apa yang ditinggalkan di bumi mesir ini.
Dalam Dubai Mall [mke penat naik bas XP]
Me @Masjid Zayed
Capik ble sampi dkt Burj Khalifa [Gambar ni 1Km kot dari Burj]

Starry ceiling @Dubai Mall
Stesen bas dekat umah ayah
Look how fancy the Dubai Mall bathroom is
Gambar terawal snap pas smpi Dubai... tinggi bebenor


Francais perniagaan Kakni?!